S.P.O.T.

Día #28

Dimarts 13 de setembre

Avui ens tocava de nou taller amb el deixalleria mòbil, arribem al parc Orriols a això de les 8:00 h i allà estava ja la Ingrid que ens va rebre amb el seu somriure. Comencem amb el muntatge i comentem amb Ingrid la setmana de treball que havíem tingut, ens tornàvem a veure després d’uns dies. També ens acompanya la Sandra de Katakrak, que repeteix amb nosaltres a passar el dia makejant.


El matí va començar fort, van venir un grup de nois senegalesos, a qui els expliquem de què tractava el projecte, i abans d’acabar d’explicar-los-ho ja s’havien posat a la feina, van construir diverses peces, unes butaques per a exterior i un parell de tamborets.

Joan, un senyor que té un baix al costat del parc, ens va portar un munt de peces de llum antigues, les quals ens van servir per fer alguns llums també.

A la tarda es va animar la cosa, a les 17:00 els nens acabaven l’escola i van arribar en manada al parc on estàvem instal·lats. Sandra es va posar a la feina en la construcció amb ells d’una sèrie de jocs que van triomfar.

Mentrestant, alguns veïns portaven andròmines que els ajudem a arreglar i de pas també es van portar algunes peces que vam estar transformant.

Avui és l’últim dia d’intervencions de l’SPOT al carrer i ha estat un bon dia, ens hem quedat amb molt bon sabor de boca, ja que la gent vol que això es torni a repetir ho veuen interessant i necessari, el poder tenir un espai on arreglar aquestes coses que se’ns espatllen i no sabem on portar-les..