S.P.O.T.

Dia #22

Dimecres 7 de Setembre de 2011

Avui no hi havia taller programat.

Vam començar el dia fent recopilació de documentació gràfica a l’ACVIC i reparant els carromatillos del SPOT, que ahir al taller de la Divina Pastora van sofrir alguns desperfectes. Vam rebre la visita de David Juarez (de Straddle3), David “el cuiner” i l’Unai, i vam anar a veure a la gent de Nautarquia a la seua nau espacial a Sant Pere de Torelló i dinàrem allí. Estaven fent un taller de una setmana anomenat “Màsters de l’Univers” en el qual estaven fent generadors elèctrics de tracció humana. Vam conèixer el Modulark, un joc de cartes que s’han inventat que està basat en l’auto-construcció i l’autogestió del teu propi habitatge fet amb elements reciclats.

Per la tarda teníem programat el VideoSPOT, on realitzàrem unes projeccions de vídeos a la Plaça del Monjo Gerbert Orlhac, al costat de Correus. Muntàrem la paradeta amb seients reciclats i posàrem la pantalla a la porta de l’església. Presentàrem el spot del S.P.O.T i també projectàrem una selecció de “spots” publicitaris relacionats amb el Medi Ambient i l’Ecologia. També passàrem el vídeo de “The Story Of The Stuff“” (La Historia de les Coses).
A la plaça la gent s’acostava a preguntar i algú es sentava a veure els vídeos. Acabàrem i recollírem a les deu de la nit.