S.P.O.T.

Dia #23

Dijous 8 de Setembre de 2011

Avui tocava de nou taller, aquesta vegada a la Rambla de Josep Tarradellas, al barri del Remei de Vic, que aquests dies està en festes. Aquest taller l’hem organitzat amb el recolzament de l’Associació de Veïns del Pla del Remei.

Vam començar molt d’hora anant a recollir a l’ACVic les eines i alguns dels elements que vam fer al taller del dimarts. També anàrem a per més material de residu al nostre magatzem provisional que hem establert a la Torratxa.

Al contrari que al primer taller, aquest segon va començar molt enèrgic. De seguida ens en vam adonar que les classes encara no havien començat per al xiquets, perquè ràpidament vam ser rodejats per una desena d’ells.

Un noi de la Associació de Veïns del Remei va baixar dues graelles molt espatllades de fa mes de disset anys, a veure què hi podíem fer. Estaven totalment doblegades per la calor i de l’us. Ara, després d’un dur treball de reparació, al barri del Remei poden tornar a fer barbacoes.


Les xiques de L’Associació de Veïns del barri del Remei, l’Assumpta i companyia també van vindre i van construir unes taules xicotetes amb planxes de polivinil. Uns xiquets fan fer jocs de fer formes amb petites peces de fusta. Altres, van fer un pràctic seient abatible amb una caixa de fruita i un seient d’un cotxe de joguina.

Feia molta calor i hi havia molt poca ombra. Vam dinar a la mateixa plaça a un bar marroquí molt bo i realment barato. Desprès continuarem treballant sobre tot amb les robustes peces de polivinil de colors i altres peces de fusta que pareixen potes de cama de les quals es feren algunes estanteries molt xules, que es va endur una família prou contenta.

Demà cap a Torelló!!