S.P.O.T.

Dia #21

Dimarts 6 de Setembre de 2011

Avui començava el primer taller de l’S.P.O.T. a la plaça de la Divina Pastora. De bon matí arribàrem per a situar el remolc de l’S.P.O.T. al costat de la deixalleria mòbil, una instal·lació mòbil que acosta la deixalleria a diferents barris de la ciutat per facilitar la recollida dels residus especials. Allí estava l’Ingrid, la responsable del servei, que ens va contar de primera mà com funcionava el servei i els residus més habituals que porta la gent.


El començament va ser prou tranquil i mente el carret d’arreplegada selectiva “Banyera S.P.O.T.” donava una volta pel mercat i voltants amb la musiqueta del S.P.O.T. (“tiroriroriiiiiiii, si senyors ¡¡¡ ha arribat el makeador del S.P.O.T.!!!”) recollint residus, uns altres començàvem a fer alguns seients i taules.

A mesura que anava passant el dia, la gent s’animà a participar i al final ells mateixos van construir alguns mobles per a les seus cases. La Meritxell es va fer una taula-escriptori, el Miquel un joc de taula i cadira amb un estil dels seixanta i l’Anna va fer una xicoteta cadira amb rodes. També vam fer algunes reparacions d’objectes que va portar la gent, com unes tisores de podar, un cotxe de joguet, un plomer per a netejar els sants de l’església i uns patins de bota.Acabàrem el taller molt contents per la resposta de la gent i els resultats obtinguts. Moltes gràcies a tots els participants.