S.P.O.T.

Dia #20

Dilluns 5 de Setembre de 2011

El dia va començar molt prompte amb una visita a GIRBAU, empresa especialitzada en fabricació de rentadores d’us industrial. Allí ens va rebre Quim i ens va mostrar els residus que ells generen i veure el que podríem aprofitar. Vam carregar la furgo amb caixes de fusta, palets, peces de acer inoxidable, un bidó de secadora industrial i un deposit metàl·lic d’aigua.

Rebuscant al container de la deixalleria

Desprès vam anar a la deixalleria de Vic a veure que podíem aprofitar. Allí vam trobar peces de mobles, alguns aparells electrònics, cablejat elèctric per a fer lluminàries, rodes, algunes joguines, etc…

Tots aquestos materials els vam portar a la Torratxa per a classificar-los i distribuir-los per als pròxims tallers.

Per la vesprada tocava preparar totes les eines, comprar consumibles i planificar el taller de demà.

Ja estem a punt ¡¡¡¡