S.P.O.T.

Dia #17

Divendres 2 de Setembre de 2011

Mentre uns anàvem al taller de Santi Pampliega per a continuar treballant amb el dispositiu itinerant, altres membres de l’equip S.P.O.T. anaren cap a Torelló a reunir-nos amb la l’Elisenda Soler de l’Escola d’Arts Municipal de Torelló, amb qui col·laborem para realitzar el taller de transformació de dos dies para el proper cap de setmana, després anàrem a l’empresa gestora de residus T.C. Torelló per recollir els primers materials per als tallers S.P.O.T. que realitzarem la propera setmana. Varem recollir una gran quantitat de xicotetes peces de fusta provinents de les restes d’una empresa de tornejat de fusta.

També replegarem molts tubs de plàstic, de fontaneria, electricitat i gas, teles, peces de plàstics variats… I per suposat uns quants palets que sempre son bons complements per a “makear”. Tots els residus els emmagatzemarem a la Torratxa, que és defineix com a quartell general d’emmagatzemament.