S.P.O.T.

Dia #16

Dijous 1 de Setembre de 2011

El dijous dia 1 arribem a Vic per a reprendre l’S.P.O.T. Es reunim amb la gent del ACVic per a planificar els propers dies pel que fa a dates i horaris dels tallers i activitats de l’S.P.O.T. per als pròxims dies.

El proper dissabte 3 de Setembre a les 19:00h a l’ACVic (C. Sant Francesc, 1 – Vic) presentem el dispositiu S.P.O.T. (Servei Públic d’Optimització de Trastos), la unitat mòbil que hem preparat com a taller públic, temporal i ambulant, que recorrerà els carrers de Vic i Torelló oferint un servei gratuït d’assessorament i ajuda per a la reparació, reutilització i transformació creativa d’objectes, així com en l’ús de les eines necessàries.

Aquesta unitat itinerará durat la primera quinzena de Setembre entrant en contacte amb diversos col·lectius, agrupacions, associacions, institucions, etc, per debatre sobre la problemàtica dels residus a la nostra societat i testar la viabilitat i acceptació d’un servei públic de reparació, reutilització i transformació creativa, accessible a tots els ciutadans.

Les activitats programades a l’S.P.O.T. son gratuites i obertes a tothom, amb o sense experiència en el treball amb residus. Vine i participa en la transformació!!

  • 6 de Setembre. Plaça de la Divina Pastora – Vic // de 10h a 13h i de 16h a 19h
 // Taller de reparació  i transformació. Apropa’t amb els teus mobles i trastos vells, i dóna’ls una nova vida! El dispositiu S.P.O.T. està equipat amb totes les eines necessàries i hi contaràs amb el nostre assesssorament i ajuda.
  • 8 de Septiembre. Rambla de Josep Tarradellas – Vic // de 10h a 13h i de 16h a 19h // Durant la festa major del barrio, nos instalamos en el Remei todo el día. Ven y makea!
  • 7 de Setembre. Rambla de Stant Domènec / Plaça del Monjo Gerbert (Correus) – Vic // de 19h a 21:30h // Video S.P.O.T. on visualitzarem una sel·lecció d’audiovisuals i documentals mentre compartim parers, i ens refresquem amb unes cerveces.
  • 9 y 10 de Septiembre. Plaça del Mossén Jacint Verdaguer – Torelló  // de 10h a 13h i de 16h a 19h
 // Hem preparat un còctel de residus variats amb els que treballar durant els dos dies de taller. Junt amb l’escola d’Arts Pública de Torelló repararem, tunejarem, transformaren… Apunta-t’hi! Envia’ns un email a hola@makeatuvida.net, indicant-nos el teu nom, telèfon i professió.
  • 12 de Septiembre. Plaça d’Antoni Gaudí – Vic // de 16h a 21h // Taller de transformació i creació de mobiliari a partir de residus i mobles de fusta. Fes-ho tu mateix!
  • 13 de Septiembre. Parc d’Esteve Orriols – Avinguda de l’Estadi / Vic // de 10h a 13h i de 16h a 19h
  // 
Taller de reparació i transformació de mobles i trastos vells. Redecora la teva vida!

Us esperem a tots i totes!