S.P.O.T.

Dia #11

Dissabte 11 de Juny de 2011

Avui hi ha mercat i per fi veiem el sol. Sembla que per fi ha arribat l’estiu.

Vista la gran afluència de públic i la dificultat de gestionar un grup tan gran de gent, ens veiem desbordats i decidim postposar el taller de realització de l’audiovisual per al Setembre i fer-lo paral·lelament amb els taller ambulants. ;)

D’altra banda deixem el remolc quasi acabat. L’estructura (el bastidor) de la caixa d’eines ambulant ja està llesta, a falta de soldar alguns detalls i tancar-la (cosa que ja farem al setembre en previsió d’inclemències climatològiques). Hem transformat el remolc [DI] en un taller mòbil, que quan s’estableix, s’obre i li apareixen taules a mode d’ales, panels per a les eines, taules, …

Abans de sopar fem una batida pels garitos de la ciutat i pengem uns quants cartells del taller de carromatillos. A veure si funcionen…

Ens han parlat de concerts a l’escola d’art i de la Furgo Festa a Roda de Ter. Finalment ens decidim per anar a Roda de Ter… ;)