S.P.O.T.

Dia #08

Dimecres 8 de Juny de 2011

Aquest matí diluvia i quan anem a la deixalleria a recollir residus ens peguem una bona xopada.

També hi dediquem el matí a redactar en el blog tot el que anem fent, i inserir noves entrades al mapa meipi que hem creat. Poc a poc anem lligant caps i plenant els buits dels projecte. Cada una de les persones amb qui parlem ens dóna noves claus per a l’S.P.O.T.

Decidim que seria una bona idea de preparar uns petits tallers per als dies que ens queden a Vic. N’estem cansats de tant parlar amb la gent de que a nosaltres el que ens agrada és construir i treballar amb les mans, i pràcticament hem fet de tot menys això. El cap de setmana farem un taller de spots contrapublicitaris, i el dilluns (que a Vic és festa) i el dimarts farem un taller de carromatillos.

Amb els residus que hem estat recollit aquests darrers dies, ens proposem montar alguns objectes per a que els que vinguen a la presentació que hem convocat per a aquesta tarda, puguen veure alguns objectes dels que fem. Amb una capçalera de llit, una contrafinestra i unes fustes montem un sofà que complementem amb uns coixins que hi ha ací al centre.

A les 19:00 comencen a arribar els primers. Ens sorprenem de que al final la convocatòria ha funcionat i hi som unes 15 persones. Comencen de zero una mica amb què fem Makea, i després el projecte S.P.O.T. convidant-los a participar-hi i a aportar el seu punt de vista. Els hi contem també lo dels tallers. Acabem amb unes cervecetes i uns cacauets, i xarrant una mica més distesos sobre Vic, l’S.P.O.T., el que cadascú fa, … Acabem amb bon sabor de boca i amb la sensació que finalment aconseguirem montar un grupet de gent. Quedem en que ens hi mantindrem en contacte per mail.