S.P.O.T.

Dia #09

Dijous 9 de Juny de 2011

Continuant amb la recerca de col·laboradors disposats a cedir els seus residus, aquest matí a las 10:00 visitem TC Torelló, una empresa dedicada a recollir residus industrials, fer-ne el triatge i posterior distribució entre les empreses que gestionen cada un dels diferents tipus de residus. Ens ha fet una “ruta” per la planta, i ens ha explicat com funcionen. Hem vist els diferents materials que tracten, pensant en tot moment en quins ens poden ser més interessants  per a l’S.P.O.T. Hem fet una petita selecció de materials i carreguem la furgoneta amb matèria per al taller de carromatillos que farem la setmana que vinent.

Mentre un està a TC Torelló, un altre va a comprovar al taller de Santi Pamliega a Calldetenes que les mesures del remolc estan correctes. Tenim un plànol però sempre cal comprovar.

Aquest matí també preparem els cartells dels taller perquè a la tarda puguem fer un mailing.

Per la tarda anem al taller del Santi a Calldetenes per a començar a treballar amb el remolc. Ens ha deixat un espai on poder-hi treballar i ens tiraran un cop de mà.

A les 18:30 hem quedat amb la Sol (que vam conèixer a l’escola d’art), que vol que coneguem al Carles de la Fundació Dr Trueta. És una fundació de reinserció laboral de malalts mentals que es dedica a la recollida de fàrmacs i material sanitari, recollida de paper i cartró, recollida de tònners i material informàtic, recollida d’ulleres, audiòfons i material ortopèdic, i recollida de mòbils. I que treballa també en cooperació enviant part d’aquests materials que recull a altres llocs on els necessiten. El Carles ens ofereix dos espais per emmagatzemar matèria prima i per treballar al Setembre. Genial!