S.P.O.T.

Primers Tallers de l’S.P.O.T.

Durant aquesta primera fase de l’S.P.O.T. hem organitzat dos tallers. Hi esteu tots convidats!

Taller de Contrapublicitat
Taller per a la creació de micro-vídeos de 30” que a manera de publicitat popular, de la gent per a la gent, transmeta un missatge de reflexió i acció sobre la temàtica dels residus i la reutilització. El taller està obert a tothom interessat en la comunicació, la tergiversació dels missatges publicitaris, la contrapublicitat i el ctrl+C ctrl+V.
\\ El taller tindrà lloc dissabte 11 i diumenge 12 de Juny de 10:00 a 15:00 hores (horari ampliabtle i reduible segons necessitats) a l’AcVIC (C. Sant Francesc 1 – 08500 Vic – Barcelona)
Descarregar PDF
Taller de Carromatillos
Dos dies d’experimenatció i creació amb residus urbans i industrials per construir col·lectivament carromatillos (petits carros,  artefactes mòbils o mini-vehícles de tracció humana) per al transport de tot tipus d’elements. El taller està obert a tothom interessat a experimentar amb les possibilitats creatives dels residus.
\\ El taller tindrà lloc dilluns 12 de Juny de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 hores, i dimarts 13 de Juny de 16:00 a 20:00 hores (horari ampliabtle i reduible segons necessitats) a La Torratxa (Joan de Serrallonga 3 – 08500 Vic –  Barcelona).
Descarregar PDF