S.P.O.T.

Dia #07

Dimarts 7 de Juny de 2011

Maite Palomo, coordinadora de l’AcVIC, ja està pel centre. Ens posem més de debò amb els plànols per a la transformació del remolc, intentant fer reals les idees que hem anat generant. Tembé comencem a investigar sobre Vic a partir de la informació que ens va donar la Fabiola ahir. Comencem pels residus:

Ens passem per la UVIC per fer difusió del projecte. Pengem alguns cartells.

A les 17:00 ens anem amb Maite a l’Escola d’Arts a presentar Makea Tu Vida i el projecte S.P.O.T. A l’escola estan amb els lliuraments finals i en breu comencen les vacances. L’edifici sembla un desert, encara que s’intueix que hi ha vida. Guanyem la partida: som més que ells! A la xerrada assisteixen alguns alumnes, i també Arévalo, que vam conèixer l’altre dia a la plaça, professor de l’escola i l’artífex de la marioneta geganta que acompanya a l’acampada. Els convidem a tod@s a venir el dimecres a la tarda a la presentació que hem convocat en el AcVIC.

A les 20:30 ens apuntem al cine-forum que hi ha programat a la plaça. Projecten el documental Inside Job, dirigit per Charles Ferguson, on s’analitza la crisi de les hipoteques escombraries d’EUA que va arribar arreu del món, i que ens va fer caure de la bombolla de l’abundància en la qual crèiem viure, mostrant-nos el gran poder que tenen les grans empreses financeres.